streusel

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

streusel, drys på kager. Streusel tilberedes af mel, smør og sukker, der smuldres sammen og kommes oven på fx tærter eller muffins, inden kagen bages igen. Nødder og krydderier kan tilsættes blandingen. Streusel kendes især fra det tyske køkken.


 

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
05/12/2012
Oprindelig forfatter
Redaktionen
09/03/2012

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki