Faktaboks

Paul Cunningham
Født
1969, Essex

Paul Cunningham er en engelsk køkkenchef og restauratør bosiddende i Danmark. Cunningham driver Henne Kirkeby Kro, der har to stjerner i Michelinguiden. Cunningham er uddannet som kok ved Thurrock Tech, college, Essex og i køkkenerne hos Fleur de Lys i Widdington og University Arms i Cambridge fra 1989-1991. Videreuddannelse og arbejde som kok og souschef på Danesfield House og The Greenway Hotel i the Cotswolds og Lords of the Manor Hotel i Upper Slaughter (en stjerne i Guide Michelin) 1991-1994.

Fra 1994 i Danmark og køkkenchef på Søllerød Kro (en stjerne i Guide Michelin) indtil 1998. Herefter i to år køkkenchef på restaurant Formel B, Frederiksberg, køkkenchef på restaurant Coquus, Kbh. 2001-2002. Køkkenchef og restauratør på The Paul (en stjerne i Guide Michelin fra 2004) i Tivoli, Kbh. 2003-2011.

Hædersdiplom Det Danske Gastronomiske Akademi 2003; 2005 kåret som Årets Kokkeprofil. I flere år dommer ved konkurrencer hos Carlsberg og finske årets kok, gæstekok i Hong Kong, Spanien, England og Mauritius. Har skrevet Madjournal, Kbh. 2003; The Paul, Kbh. 2005 og Incognito Royale, Kbh. 2007, alle udgivet af Politikens Forlag; Paul’s Grill, Kbh. 2009.

Eksterne links

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig