Faktaboks

Rasmus Grønbech
Født
1974

Rasmus Grønbech er en dansk kok og køkkenchef udlært i 1994 på restaurant Kanalen i København.

I årene 1999-2004 var Rasmus Grønbech køkkenchef på restaurant Saison i Hellerup, Mikkelgaard i Kokkedal og The Dining Room i hotel Radisson SAS i København.

Rasmus Grønbech har været køkkenchef på og medejer af restaurant Prémisse fra 2004-2008.

I 2011 åbnede han restauranten Grønbech & Churchill, som allerede i 2012 tildeltes en michelinstjerne. Restauranten lukkede i 2016.

Rasmus Grønbech vandt konkurrencen Årets kok i 1998 og Nordic Challenge i 2007. I 2007 blev han tildelt Rossini Caviar-prisen og i 2008 årets dessertpris. Rasmus Grønbech var gastronomisk skribent i Berlingske Tidende 2004-2008.

Læs mere i Den Store Danske

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig