Salat med feta

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

Indholdsfortegnelse

Salat med feta.

Salat med feta.

Salat med feta, let og lækker salat med feta og peberfrugt. Opskriften her er til 4 personer

Fremgangsmåde

Skyl salathovedet og pil det i mindre stykker eller skær det i strimler. Anret i et halvdybt fad. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i smalle strimler. Skær agurk, tomater og løg i skiver og skær fetaosten i små terninger.

Ingredienser
1 stort salathoved, hovedsalat
og/eller icebergsalat
1 stor grøn peberfrugt
1 agurk
3-4 store tomater
1 stort salatløg
150 g fetaost
10-12 sorte oliven
MARINADE
3 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
salt, kværnet peber
evt. 1-2 knuste hvidløgsfed
evt. 1⁄2-1 tsk dijonsennep
evt. 1⁄2 dl finthakkede krydderurter,
fx persille, basilikum, løvstikke m.m.

Kom de forskellige ingredienser på salaten og slut af med oliven på. Pisk alle ingredienserne godt sammen til marinaden og vend den først i salaten lige inden servering.

Opskriften stammer fra Salater i serien Gyldendals små kogebøger, Gyldendal 2010. Se også de mange andre opskrifter i Den Store Danske.

 

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.

Viser 1 af 1 billeder

Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
26/06/2010
Oprindelig forfatter
Redaktionen
22/05/2010

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki