Sommersalat

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

Sommersalat, frokostsalat med røget smag; salaten er en dansk specialitet. Portionen er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

200 g rygeost
2 dl cremefraiche 18%
salt og friskkværnet peber
15 radiser
1 lille agurk
1 bdt purløg
Tilbehør: Godt rugbrød

Fremgangsmåde

Sommersalat.

Sommersalat.

Rør rygeosten med cremefraiche. Smag til med salt og peber. Skær radiser og agurk i små tern, og bland det i. Kom salaten i en skål, og drys fintklippet purløg over.

Opskriften stammer fra kogebogsserien Let og lækkert: Sommermad. Gyldendal, 2003.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
18/07/2013
Oprindelig forfatter
Redaktionen
17/06/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki