tahini

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

tahini, tahin, tahina, pasta af knuste, ristede sesamfrø, især kendt i mellemøstlige og nordafrikanske køkkener. Det anvendes bl.a. som dip, i dressinger og som ingrediens i hummus.

Ordet kommer af arabisk tahīna, egl. 'portion mel', af tahīn 'mel'.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
31/03/2014
Ekspert
Rie Boberg
Oprindelig forfatter
LVis
02/02/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki