cava

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

cava, (sp. 'vinkælder'), spansk mousserende vin fremstillet efter champagnemetoden. 95% af al cava, 130 mio. flasker om året, produceres omkring vinbyen San Sadurni de Noya i Catalonien. Betegnelsen cava afløste i 1970 det misvisende ord champaña.

Vind tre bøger i Den Store Danskes quiz.

Gå til quiz.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste 2 forfattere
gdra
15/12/2009
Redaktionen
29/01/2009
Ekspert
Dennis Pihl
Oprindelig forfatter
KRL
29/01/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki