merlot

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

Indholdsfortegnelse

/files/19569/=ud_a_214907.mp3?revision=1

merlot, (fr., afledt af merle 'solsort', måske fordi druen er yndet af solsorte eller pga. farven), klassisk, blå druesort, den mest plantede i Bordeaux, hvor den dominerer vinene fra Pomerol og Saint-Émilion. Den giver vine med fylde og saft, men mindre garvesyre end cabernet sauvignon, som den ofte blandes med. Den er populær i Italien og Østeuropa og har stigende betydning i Californien og andre lande uden for Europa.

Vind tre bøger i Den Store Danskes quiz.

Gå til quiz.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.

Filer

FilTilføjet af 
 ud_a_214907.mp3 (5.09 kB)

Ingen beskrivelse

Admin

01/02/2009

Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
01/09/2009
Ekspert
Dennis Pihl
Oprindelig forfatter
KRL
01/02/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki