Levnedsmiddelvidenskab

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

madpyramiden.jpg

Levnedsmiddelvidenskab er de videnskabelige discipliner, der beskæftiger sig med levnedsmidlers egenskaber, herunder deres ernæringsmæssige og sensoriske kvalitet, levnedsmidlers forarbejdning, konservering og beskyttelse mod fordærv.

Hovedartiklen levnedsmiddelvidenskab findes her.

Klik dig videre til de enkelte artikler via underemnerne herunder.

 

Underemner

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

  • Der er endnu ingen tags til denne artikel
Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste forfatter
Redaktionen
22/08/2014
Ekspert
LSki
Oprindelig forfatter
Redaktionen
29/01/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki