hindbærsnitte

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.
Mange hindbærsnitter før og efter udskæringen.

Mange hindbærsnitter før og efter udskæringen.

hindbærsnitte, kagestykke, der består af mørdejsstykker lagt sammen med hindbærmarmelade og pyntet med glasur.

Ingredienser

1 portion mørdej
150 g hindbærmarmelade
75 g flormelis
1 spsk kogende vand
krymmel

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200 grader. Rul mørdejen tyndt ud til et stort rektangel på ca. 20 x 50 cm. Smør hindbærmarmeladen ud på halvdelen af dejen, og fold den anden halvdel henover. Læg dejen på en smurt bageplade, og bag den i ca. 12 min.

Meget lyserøde hindbærsnitter i flæng.

Meget lyserøde hindbærsnitter i flæng.

Skær straks kagen ud i 20 snitter, og lad dem afkøle. Lav en glasur af flormelis og kogende vand. Pynt snitterne med glasur, og drys derefter krymmel på efter temperament.

Opbevar dem i en kagedåse.

Opskriften stammer fra Gyldendals Spis Godt, Konditorkager, 2009.

Vind tre bøger i Den Store Danskes quiz.

Gå til quiz.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

  • Der er endnu ingen tags til denne artikel
Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.

© Dette billede må du ...

Mange hindbærsnitter før og efter udskæringen.

© Dette billede må du ...

Meget lyserøde hindbærsnitter i flæng.

Viser 2 af 2 billeder

Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste 3 forfattere
Redaktionen
29/01/2014
MHansen
25/04/2013
Redaktionen
20/11/2012
Oprindelig forfatter
Redaktionen
03/01/2012

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki