Gryderetter, suppe og indbagte retter

Verificeret
Artiklens indhold er godkendt af redaktionen.

Gryderetter er fællesbetegnelsen for sammenkogte retter. En gryderet består af småtskåret kød og grøntsager tilsat krydderier og/eller krydderurter, der simrer langsomt i fx vin eller fond. Læs mere om gryderretter her.

Suppe er baseret på vand, der koges med fx kød, fjerkræ eller fisk. Suppe strækker sig fra ganske enkle og billige tilberedninger til avancerede og tidskrævende fremstillinger. Læs mere om suppe her.

Klik dig videre til de enkelte artikler via linksene herunder.

 

Find bøger

   
   Find Lydbøger
hos Storytel
   Find bøger
bogpriser.dk
   Studiebøger
pensum.dk
   Læs e-bøger
hos Ready

 

  • Der er endnu ingen tags til denne artikel
Hvad er et tag? Tags er artiklens nøgleord. Artikler med et fælles tag findes ved at klikke på tagget. Når du er logget ind, kan du tilføje tags og dermed skabe sammenhænge.
Nyhedsbrev

Om artiklen

Seneste 3 forfattere
Redaktionen
07/11/2012
Lone Selfort
11/03/2010
Redaktionen
29/01/2009
Oprindelig forfatter
Redaktionen
29/01/2009

© Gyldendal 2009-2014 - Powered by MindTouch Deki